Odată ce ai intrat în lumea afacerilor online, trebuie să îți păstrezi imaginea construită. Felul în care alegi să fii prezent spune multe despre numărul vizitatorilor site-ului tău și menținerea pe piață. Pentru a nu pierde teren, trebuie să ții cont de câțiva factori:

  1. Design învechit, grafică și imagini

Un web site cu un design învechit, care nu își actualizează grafica, imaginile sau videoclipurile, nu va converti la fel de mult ca cele care o fac. Aceste unelte oferă vizitatorilor o idee vizuală despre conținut, fără a citi totul și captează atenția lor pentru a-și continua vizita pe site. 

E nevoie să menții și să îmbunătățești constant calitatea site-ului, pentru a nu pierde interesul potențialilor clienți.

  1. Viteza de încărcare

Un site care are o viteză lentă de încărcare îî face pe vizitatori să abandoneze. Clienții ocupați nu au timp să aștepte pentru încărcarea unei pagini, preferând să caute în altă parte și să treacă pe site-ul concurenței care se încarcă rapid. Apelează la profesioniștii care pot rezolva problema vitezei de încărcare, deoarece aceasta este rețeta perfectă pentru a-ți menține și crește traficul pe site.

  1. Reclamă agresivă

Așa cum la tv alegem să schimbăm canalul în momentul difuzării reclamelor, la fel ar dori și vizitatorul unui site când se lovește de prea multe reclame. Acestea îngreunează călătoria pe site și creează utilizatorului o experiență nedorită. Astfel mulți vizitatori nu numai că părăsesc site-urile cu reclame agresive, ba mai mult evită să mai revină.

Fie că ești mult prea ocupat, programul tău este prea încărcat sau nu deții cunoștințele necesare pentru a da de capăt problemelor care duc la micșorarea numărului de vizitatori, îți recomandăm să apelezi la specialiști și să rezolvi problema cât mai repede. Ai grijă de vizitatorii site-ului tău!