În momentul în care luăm în considerare crearea unui website, trebuie să ne gândim la cea mai bună variantă din punct de vedere al calității acestuia. Acest lucru îl putem lăsa total în seama unei firme specializate de web hosting.

Ce este web hosting sau găzduirea web?

Ca firmă specializată, oferim serviciul de web hosting, pentru ca site-ul tău să fie disponibil pe internet non-stop. Aceasta stochează date și fișiere, care vor putea fi accesate ulterior prin internet, din orice colț al lumii. Serviciul se achiziționează sub forma unui pachet, care îți aduce o serie de avantaje, din punct de vedere al spațiului de stocare, vitezei procesorului, sistemului de operare șamd.

Avantajele serviciilor de web hosting oferite de noi

  • Infrastructura premium – serviciile noastre de hosting implică mai mult decât servere de ultimă generație și echipamente performanțe. Punem la dispoziție o infrastructură de top și condiții tehnice impecabile.
  • Monitorizare și suport non-stop – vei putea apela la asistența tehnică 24/7/365. Astfel vei beneficia non-stop de suportul oferit de specialiștii noștri, indiferent de situația întâmpinată.
  • Stocare SSD – toate resursele sunt nelimitate: trafic, adrese de email, conturi FTP, baze de date. Crește performanța site-urilor cu până la 300%.
  • Backup zilnic – oferim backup incremental zilnic pentru ca datele site-ului să fie protejate pe server, iar recuperarea lor să fie ușoară.
  • Certificat SSL gratuit – toate informațiile sensibile (nume, adresă, număr de telefon, număr card de credit etc.) vor fi criptate și va fi exclusă posibilitatea furtului lor.

Toate aceste avantaje le vei regăsi în pachetele noastre de găzduire web, ce vor asigura performanța de top a site-ului tău.